Organizari

Evenimente Restaurant Integra

Dedicat

Organizarii de evenimente festive

In anul 2013, Restaurant Integra a inaugurat cel mai nou si mai modern salonul destinat organizarii de evenimente festive din Constanta.

Situat la subsolul cladirii, in locul fostului salon al restaurantului, salonul de evenimente festive este un spatiu distins, care pastreaza liniile arhitecturale calde ale intregului restaurant.

Salonul dedicat organizarii de evenimente festive are o capacitate de 150 de locuri si dispune de instalatii de climatizare si sonorizare performante.
Vom fi onorati de fiecare data in care veti alege salonul nostru pentru a marca evenimentele importante din viata dumneavoastra, fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau o aniversare. Va vom multumi pentru acest lucru oferindu-va servicii impecabile, preparate delicioase si clipe de neuitat!

Visati la nunta perfecta? Va imaginati pentru micutul dumneavoastra o petrecere de botez ca in basme? Doriti ca aniversarea sa vi-o petreceti alaturi de cei dragi, intr-un cadru intim?

E simpul sa va indepliniti aceste dorinte daca alegeti Salonul de evenimente festive din cadrul Restaurant Integra Constanta!
Veti castiga de partea dumneavoastra o echipa profesionista de organizari evenimente, care va va ajuta sa va indepliniti visele pana in cele mai mici detalii. Pentru orice informatii si detalii legate de serviciul de organziari evenimente, va rugam sa ne contactati la numarul 0723352833! Vom fi mai mult decat onorati sa organizam evenimentul festiv la care visati!

Aboneaza-te

Newsletter