Descopera

Restaurant Integra

Prezentare

Povestea Noastra

O masa la Integra reprezinta o incursiune magica printre gusturile unice ale bucatariilor lumii. Calatoria incepe cu o idée nascuta din pasiunea unei echipe de bucatari talentati, se asaza in farfurie capatand arome, aspecte si forme menite sa iti ademeneasca simturile intr-un placut joc al seductiei culinare. Din pasionala Spanie, trecand prin pitoreasca Italie si insorita Grecie, iti continui calatoria prin exotica Turcie pana in China cea fascinanta. Acompaniat de arome fine si ingrediente alese, gustul tau calatoreste fara granite printre senzatii si experiente culinare nemaintalnite. Prospetimea si nobletea ingredientelor care se contopesc in farfuria ta reprezinta o certitudine a gustului bun, autentic si de neuitat, care intotdeauna te aduce inapoi la masa noastra.

Restaurant Integra Constanta este amplasat intr-un cadru linistit, chiar in vecinatatea Centrului Comercial City Park si a Parcului Tabacarie si a luat nastere in 2005 din dragoste pentru preparate culinare pregatite cu multa atentie si servite impecabil! Initiativa noastra a fost un succes, iar de-a lungul timpului ni s-au alaturat tot mai multe persoane care apreciaza mancarea de calitate.

In prezent, Restaurant Integra Constanta este o locatie extraordinara, care se distinge prin diversitatea si excelenta preparatelor culinare, calitatea ireprosabila a serviciilor si un ambient reconfortant. In anul 2012, restaurantul a fost reamenajat si redecorat in totalitate, capatand un aer modern, minimalist si natural.

Restaurant Integra Constanta poate gazdui pana la 240 de persoane in salonul dispus pe doua nivele. Etajul superior este amenajat in stilul unei terase permanente, avand ca elemente principale de decor plantele verzi. Intreg restaurantul este prevazut cu un sistem performant de climatizare, care asigura un nivel optim de confort indiferent de anotimp.

Te asteptam in fiecare zi, incepand cu orele diminetii si pana dupa miezul noptii, sa te bucuri de delicii culinare aduse din toate colturile lumii chiar in farfuria ta!

Aboneaza-te

Newsletter